Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
U kunt online een afspraak maken of u kunt de praktijk bellen op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur. Na aanmelding voor online diensten maakt u een afspraak via de website of nog eenvoudiger via de app “uwzorgonline”. Tegenwoordig is het ook mogelijk een videoconsult in te plannen!

Bij het telefonisch maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Let op: Indien u zelf online een afspraak maakt kan deze inschatting niet plaatsvinden. Maak daarom nooit online een afspraak voor mogelijk spoedeisende zaken zoals pijn op de borst. Bel bij twijfel altijd de assistente.

Vaak is een bezoek aan de huisarts niet nodig
Wilt u ons helpen door eerst op Thuisarts.nl te kijken? Hier vindt u betrouwbare en begrijpelijke informatie over ziekte en gezondheid, voor veel klachten is een bezoek aan de huisarts niet nodig.
U kunt de informatie gebruiken om gezond te blijven, om klachten zelf aan te pakken, als u zich afvraagt of u naar de huisarts moet gaan, als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts, als u de uitleg en adviezen nog eens wilt nalezen na uw bezoek aan uw huisarts of als u nog meer wilt weten over een onderwerp.

Meer tijd?
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Op tijd afzeggen
Indien u niet op het spreekuur verschijnt, zonder dat u dit van te voren heeft gemeld, zullen wij de kosten daarvoor bij u in rekening brengen. Die bedragen € 12,50 ex. btw voor een normaal consult en € 25,00 ex. btw voor een lang consult of een verrichting. Het afzeggen van een afspraak kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, door ons te bellen op 023 52 01 240, en in het eerste keuzemenu te kiezen voor 3 en in het volgende keuzemenu te kiezen voor 1. U kunt dan een bandje inspreken.