Hoe wij werken

Door wie?
Huisartsencentrum Velserbroek bestaat uit de huisartsenpraktijken van Jasmijn van Cleef, Ariana Madani en Robert van Unen.

Met wie?
Verder zijn vaste huisartsen Kim Sintenie, Ad Vester, Jasper Auwerda, Bram van Tol, Annet Bokern, Katinka Kremer en Thijs van Rheenen hier werkzaam. We zijn een opleidingspraktijk voor huisartsen, doktersassistenten en co-assistenten, maar ook voor praktijkverpleegkundigen en physician assistants.

Voor wie?
Huisartsencentrum Velserbroek is er voor alle patiënten die in onze buurt wonen: gezinnen, alleenstaanden, ouderen, patiënten die in instellingen wonen en mensen met psychische of chronische aandoeningen. 

Wij streven ernaar om optimale en persoonlijke huisartsenzorg te bieden. Als patiënt bent u ingeschreven bij één van de praktijkhoudende huisartsen, maar we verlenen de zorg vanuit een heel team. Dit team bestaat uit deskundige, enthousiaste en betrokken zorgverleners: dit zijn huisartsen, huisartsen in opleiding, assistentes, praktijkverpleegkundigen (POH-S), praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ) en een physician assistant (PA). U kunt bij de assistentes aangeven welke huisarts uw voorkeur heeft, zij zullen dan hun best doen u bij deze huisarts in te plannen. De assistente schat in hoe snel en door wie u gezien moet worden en daardoor is er soms beperkte keuze mogelijk.