Inschrijven

Wilt u patiënt worden?
De praktijk is open voor nieuwe patiënten uit Velserbroek en directe omgeving. Alleen de praktijk van Robert van Unen is vanaf 1 juni 2023 tijdelijk gesloten voor nieuwe patiënten. Woont u op een adres met postcode 1985, 1991, 1992 of 2071 dan kunt u altijd terecht. Voor de postcodegebieden 2025 en 2026 zal de huisarts eerst moeten beoordelen of u niet te ver weg woont om op tijd geholpen te kunnen worden in geval van nood.

Naast de praktijkhoudende huisartsen zijn er ook vaste huisartsen in dienst werkzaam in de praktijk. Zonder deze artsen zouden we niet iedereen van de juiste zorg kunnen voorzien. De meesten van hen zijn al jarenlang bij ons en kennen de patiënten goed. Meer informatie vindt u hier.

U kunt één van deze artsen als uw voorkeursarts opgeven, dan houden we daar bij het maken van een afspraak zoveel mogelijk rekening mee. Het wisselen van voorkeursarts is eenvoudig te regelen bij de assistente.

In tijden van vakantie of nascholing nemen de artsen voor elkaar waar, een praktijk is dus nooit gesloten. Soms is het nodig om tijdelijk een waarnemend huisarts in te schakelen; het is niet mogelijk om een dergelijke arts in te voeren als voorkeursarts.

Inschrijven?
Indien u zich wilt inschrijven kunt u:
- Digitaal inschrijven
- Een inschrijfformulier bij de balie ophalen

Voor ieder gezinslid moet een apart formulier ingevuld worden.

Geef aan uw huidige huisarts door dat u een nieuwe huisarts heeft gevonden en vraag hem/haar om uw medische dossier digitaal naar ons door te sturen of per aangetekende post op te sturen naar:

Huisartsencentrum Velserbroek, Aletta Jacobsstraat 200, 1991 PW Velserbroek

Na inlevering van het inschrijfformulier met daarbij een kopie van uw identiteitsbewijs bent u bij ons ingeschreven. We gebruiken deze kopie om na te gaan of uw BSN klopt en om uw identiteit te checken. Daarom is het belangrijk dat u persoonlijk langskomt. De kopie van uw ID-bewijs wordt daarna op een veilige manier vernietigd.